Sambonet

Het porselein en bestek van Sambonet siert wereldwijd de beste hotels en restaurants. Sambonet is al jaren een internationale leider in de productie van professioneel kookgerei, bestek en porselein. Als onderdeel van de ‘Rosenthal family’ biedt Sambonet de perfecte combinatie van stijlvol Italiaans design en Duitse kwaliteit en precisie.  De collecties van Sambonet kenmerken zich door de keuze voor duurzame materiaal, van uitmuntende kwaliteit. Het bestek van Sambonet is van nature een ‘perfect match’ voor het porselein van Rosenthal. Maar met de vele bijzondere afwerkingen en uitvoeringen, is het een unieke aanvulling op élke gedekte tafel!

Mettre a Table is exclusief importeur van Sambonet in Nederland. Bekijk onderstaand een impressie van de prachtige collecties, download de Sambonet productcatalogus of neem contact met ons op voor advies of een kijkje in onze showroom. 

Het hoogwaardige porselein en bestek van Sambonet wordt gebruikt in de beste hotels en restaurants wereldwijd. Sambonet is al jaren een internationale leider in de productie van professioneel kookgerei, bestek en porselein. Als onderdeel van de ‘Rosenthal family’ biedt Sambonet de perfecte combinatie van stijlvol Italiaans design en Duitse kwaliteit en precisie.  De collecties van Sambonet kenmerken zich door de keuze voor duurzame materiaal, van uitmuntende kwaliteit. Het bestek van Sambonet is van nature een ‘perfect match’ voor het porselein van Rosenthal, maar biedt met de vele bijzondere finishes een unieke aanvulling op élke gedekte tafel!

Mettre a Table is exclusief importeur van Sambonet in Nederland. Bekijk onderstaand een impressie van de prachtige collecties van Sambonet, download de Sambonet productcatalogus of neem contact met ons op voor advies of een kijkje in onze showroom. 

Collecties

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest