Leonardo

Het merk Leonardo geeft het Italiaanse gevoel van leven weer sinds het in 1972 werd opgericht – “We love glass”

Leonardo

Het merk maakt onderdeel uit van familiebedrijf Glaskoch (toonaangevend glasleverancier sinds 1859) en geeft het Italiaanse gevoel van leven weer sinds het in 1972 werd opgericht. De glaswerk collecties van Leonardo zijn echte metgezellen die het dagelijks leven verfraaien, praktische oplossingen bieden en een modern Italiaans gevoel van leven creëren door middel van permanente innovatie en een tijdloze uitstraling.

Het  glaswerk dat specifiek is ontwikkeld voor dagelijks gebruik in restaurants, bars en hotels is buitengewoon elegant en tevens bijzonder schokbestendig, vaatwasmachinebestendig en kristalhelder, zelfs na intensief gebruik. Leonardo biedt een ruime keuze aan verschillende glazen, of het nu gaat om drinkglazen, barglazen, glazen voor warme dranken of karaffen – bij Leonardo vindt u het juiste glas voor elk drankje.

Een greep uit de glaswerk collectie van Leonardo

Meer weten over Leonardo?

Bent u op zoek naar glaswerk geschikt voor uw horeca onderneming? Neem een kijkje in de productbrochure van Leonardo, kom een keer langs in onze showroom in Tilburg of maak een afspraak voor een bezoek van onze ‘mobiele showroom’. We laten u graag kennismaken met onze collectie. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest