Nieuwe panoramarestaurant Rantree geopend

In oktober 2018 lieten Ralph en Jennifer Silvius hun stekje aan de Maastrichtse Kesselskade achter zich, om een gloednieuw panoramarestaurant te openen op de 8e verdieping van het Dormio hotel gelegen op de Dousberg. Een adembenemend mooie locatie en -nieuwbouw, dus- een volledig vrij in te vullen ‘wit doek’. Wij hadden het genoegen het interieur op het gebied van ‘de gedekte tafel’, volledig te mogen verzorgen. 

De mooiste projecten voor ons zijn toch die waarbij je de kans krijgt écht een totaalconcept uit te rollen. Waarbij je van de eerste sfeerimpressie tot in de laatste kleine details werkt aan het neerzetten van het perfecte totaalplaatje. Als je dat dan ook nog mag doen voor twee super ambitieuze en nét zo perfectionistische opdrachtgevers is het helemaal een feest. Met heel veel plezier hebben wij gewerkt aan het vormgeven van ‘de gedekte tafel’ van het het nieuwe restaurant Rantree.

We zijn supertrots op het eindresultaat dat we samen hebben neergezet en wensen Ralph Hermans en Jennifer Silvius Hermans een fantastische toekomst in hun nieuwe restaurant (maar dat zit wel goed, we hebben tijdens de feestelijke opening  al mogen voorproeven!).

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest