Mettre a Table bij Marriott’s Black Box Competition

Afgelopen week vond op de nieuwe locatie van de Rooi Pannen in Breda ‘Marriott’s Black Box Competition’ plaats. Een kookwedstrijd waar de grootste bar-, bediening en keukentalenten vanuit alle Marriott locaties in België en Nederland de strijd aangaan. Mettre a Table stelde met veel plezier het porselein en glaswerk ter beschikking waar de -veelal- jonge talenten hun creaties op mochten presenteren. 

Marriott’s de Black Box Competition, georganiseerd i.s.m. het Benelux Junior Business Council, is in het leven geroepen om de nieuwe lichting horecatalent de kans te geven zich te bewijzen voor een grote doelgroep. Dit jaar was het thema “Zero waste”.

De wedstrijd vond plaats in de nieuwe locatie van de Rooi Pannen in Breda, een horecaopleiding waarvoor Mettre a Table recent alle nieuwe inventaris heeft geleverd. Het nieuwe bestek en de door ons geproduceerde custom made houten presentatieborden zijn tijdens het evenement meteen goed ingewijd.

Aanvullend stelde Mettre a Table speciaal voor het evenement porselein (van Rosenthal en Cookplay) en glaswerk (Ivento, van Schott Zwiesel) ter beschikking. We hadden een stand ingericht met materiaal waar de deelnemers zelf uit mochten kiezen.  We hebben wat mooie plaatjes voorbij zien komen, zo zien we ons porselein graag! Hiernaast ziet u een greep uit de bijzondere creaties die de revue gepasseerd zijn en een impressie van het het walking dinner.

Heeft u vragen over de gebruikte materialen? Neem gerust contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest