Ontbijtpresentatie

De belangrijkste maaltijd van de dag mag wel wat meer aandacht krijgen. Niet in de laatste plaats omdat het ontbijt een steeds belangrijker onderdeel wordt van de restaurantomzet.

Combineer topmerken voor een fraaie presentatie

Prikkel uw gasten. Dit kan door het ontbijt bij de check-in goed onder de aandacht te brengen. Eenmaal in de ontbijtruimte moet de gast worden verrast door de presentatie van het ontbijt , waarbij de gast direct voelt dat deze met veel zorg is gekozen.

De buffetlijn van Sambonet, “Italian Buffet”, laat zich uitstekend combineren met onderdelen van Craster, Frilich en APS. Door passende producten uit deze collecties te combineren met specifiek ontworpen en ontwikkelde maatwerkproducten kunnen wij voor elk project een optimale en altijd unieke ontbijtpresentatie verzorgen.

Maak een onvergetelijke indruk

Het verse brood zo presenteren dat de gast het idee heeft bij de betere warme bakker in de winkel te staan. Stap af van de traditionele manden en laat u zich verrassen door een geheel nieuwe manier van presenteren. Mettre a Table presenteert u een zeer fraai assortiment van walnotenhouten presentatieplateau’s en bowls voor de meer fijne confisserie.

Op het gebied van GreenKey denken wij ook graag met u mee. Vervang de kostbare papieren placemats door een van de talloze dessins van Sambonet, vervaardigd van geweven nylon. Minder belastend voor het milieu en een lange levensduur gegarandeerd.

Screening van het ontbijt

Mettre a Table geeft u graag advies over het efficient inrichten en presenteren van het ontbijt. Wij screenen het ontbijt in 1 of meerdere sessies, door het ontbijt bij te wonen en geven u daarna geheel vrijblijvend een verbeteradvies. Vanzelfsprekend wordt hierbij gekeken naar de praktische kant van de zaak en het kiezen van breed inzetbare materialen. Kortom, het doel van Mettre a Table is samen met u de optimale situatie neer te zetten en de gast een onvergetelijke indruk achter te laten.

Informatie of een afspraak plannen?

Bent u op zoek naar producten om uw ontbijtpresentatie compleet te maken of bent u op zoek naar een geheel nieuwe aanpak en wilt u advies-op-maat? 

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg of komen bij u  langs met onze ‘mobiele showroom’ om u onze collectie te tonen en met u mee te denken. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest