Keukeninventaris

Mettre a Table beschikt over het productaanbod en -belangrijker nog- de ervaring met de gastronomie en hotellerie om u te ondersteunen bij het samenstellen van de keukeninventaris. Van pannen en apparatuur, tot in de kleinste accessoires.

Pannen voor elke warmtebron

Generaties koks hebben lang bij het “vlammetje” gezworen. Nog steeds is het koken op gas niet weg te denken uit de professionele keuken. Echter de ontwikkeling van inductiekoken staat niet stil en neemt een steeds belangrijkere plaats in. Dit laatste zeker ook in landen waar niet overal het koken op gas een mogelijkheid is, denk hierbij aan Belgie, waar op veel plaatsen elektrisch zal moet worden gekookt. Het traditionele elektrisch koken op plaatkachels is plaats aan het maken voor de inductietechniek, dit met een veel lagere warmte-afgifte en een veel sneller resultaat. Paderno is al jarenlang een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige pannen. De meeste pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook inductie.

Patisserie benodigdheden

Naast de productie van pannen en vele andere keukenmaterialen, heeft Paderno een ongekend grote collectie patisseriebenodigdheden. Van een breed assortiment bakplaten en – vormen tot en met de fijnste accessoires. Pannen, vormen, ringen en lijsten in alle denkbare vormen en maten, spuitgereedschap, siliconen matten en stencils. Voor de lekkerste pizza’s, de mooiste broden en de meest verfijnde patisserie. Iets waar elke patissier van droomt. Vraag de uitgebreide catalogus aan en maak kennis met Paderno, een fabrikant die zijn vak verstaat.

Pannen voor elke warmtebron

Pannen vormen natuurlijk een onmisbare basis van uw keukeninventaris, maar ook aan al het andere wordt bij Mettre a Table gedacht. Het assortiment van Paderno omvat de gehele professionele keukeninventaris, van pannensets en messen, tot keukenaccessoires, tafel- en serveerbenodigdheden,  bar & buffetbenodigdheden, patisserie & bakbenodigdheden en materiaal voor opslag en transport

Ingegeven door de passie voor het vak en een voorliefde voor koken, kan Mettre a Table u adviseren over de basisbehoefte aan keukenmateriaal van uw bedrijf. De chef bepaalt met welke materialen hij wil werken, Mettre a Table maakt graag voor u en uw chef vrijblijvend een offerte.

Informatie of een afspraak plannen?

Mettre a Table kan u ondersteunen en adviseren bij het samenstellen van een professionele, hoogwaardige keukeninventaris. Bent u op zoek naar een specifiek item? Wij leveren een breed assortiment producten.

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest