Porselein

Een chef zal aansluiting vinden bij de uitspraak “C’est l’assiette qui fait le plat” Letterlijk genomen zouden we hiermee het werk van de chef tekort doen. Echter, het met zorg geselecteerde bord zal een ondersteuning bieden aan de creatie van de chef

Exclusief importeur Rosenthal

Mettre a Table is exclusief importeur van het merk Rosenthal. Rosenthal groep produceert porselein voor de merken Rosenthal, Arthur Krupp, Arzberg, Thomas, Hutschenreuther en Versace. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment en zijn in staat u te adviseren over porselein voor iedere gedekte tafel in iedere ambiance.

Mettre a Table laat u graag de mogelijkheden zien.

Hotel en restaurantconcepten

Sinds de overname door Sambonet & Paderno SPA, is er een frisse wind door het Rosenthal concern gegaan en zien we dit terug in het hedendaagse design. Er wordt niet vastgehouden aan oude waarden, maar vooruit gekeken eningespeeld op wat de markt vraagt. Daarom vindt u in dit assortiment een compleet concept dat past bij uw hotel of restaurant.
Lees ook het artikel ‘Acht trends voor de gedekte tafel’ waarin Mettre a Table u meeneemt langs de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Gepersonaliseerd porselein

Het door u gekozen porselein kan persoonlijk worden gemaakt door bijvoorbeeld een logo of beeldmerk van uw bedrijf er op te laten aanbrengen. Daarnaast kan er een “uniek” decor worden aangebracht, wat de sfeer die u wilt neerzetten zal versterken.

Zoals u van een professionele organisatie mag verwachten, wordt dit uiteraard in de hoogst mogelijke kwaliteit gemaakt. De inglazuur behandeling zorgt ervoor dat uw logo of decor in de lengte der jaren krachtig blijft. Vaatwasmachine- en magnetronbestendigheid zijn een vanzelfsprekendheid, echter toch het vermelden waard.

Informatie of een afspraak plannen?

Bent u op zoek naar het perfecte porselein om uw culinaire creaties optimaal te presenteren?

We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen langs met onze ‘mobiele showroom’ om u onze collectie te tonen en kennis te maken. Plan een afspraak of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest