VEILIG ONDERNEMEN IN TIJDEN VAN CORONA

Horeca in corona-tijd

Sinds de tijdelijke ‘corona sluiting’ van de Nederlandse horeca, is er in de hele sector hard gezocht naar manieren om mooie gastronomie te kunnen blijven bezorgen. Ook Mettre a Table heeft doorlopend gewerkt aan praktische manieren om de horeca te ondersteunen. Naast de tijdelijke noodzakelijkheden, zoals bijvoorbeeld take away materiaal en veiligheidsschermen, hebben we ook nieuw maatwerk ontwikkeld.

Veilig ondernemen, nu én straks

De corona maatregelen hebben veel aanpassing en investering gevraagd van de horecaondernemer. Als leverancier voor de horeca hebben wij ons best gedaan om  investeringen te bieden die ook op lánge termijn van waarde zijn. Mooie en praktische maatwerkproducten die u nú helpen om veilig te ondernemen. Maar die ook een goede investering vormen voor later. Zo hebben we een trolley gemaakt voor bediening op ‘veilige’ afstand. Deze kan ook worden ingezet als kaas-trolley of mobiel werkstation op het terras. Daarnaast ontwikkelden we een houten ‘ontbijtbox’, die ook gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld roomservice of als luxe picknickmand.

Op deze pagina vindt u een overzicht van producten om ook in corona tijd veilig en efficiënt te kunnen ondernemen.

Wilt u meer weten over ons aanbod? Of gewoon eens van gedachten wisselen over uw plannen nu én straks? Neem gerust contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen?

Volg ons op FacebookInstagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest