VEILIG ONDERNEMEN IN TIJDEN VAN CORONA

Horeca in corona-tijd

Sinds de sluiting van de Nederlandse horeca in het kader van het coronavirus, wordt er in de hele sector hard gezocht naar manieren om mooie gastronomie te kunnen blijven bezorgen. Mettre a Tabel denkt ook hierin graag met u mee. Ons kantoor én onze showroom zijn gewoon geopend en bereikbaar voor overleg en advies. Uiteraard met inachtneming van de veiligheidsrichtlijnen. 

Veilig ondernemen, nu én straks

Ook wij passen ons aan de omstandigheden aan en zijn constant voor u op zoek naar nuttige, waardevolle producten en nieuwe oplossingen. Zo hebben we ons assortiment aangevuld met warmhoudboxen en bijzondere disposables voor take-away ‘in stijl’. Maar we kijken ook vooruit en zijn volop bezig na te denken over hoe de horeca straks op een veilige manier de deuren weer kan openen. Op deze pagina vindt u een verzameling met – voor de horeca- interessante producten en middelen om ook in coronatijd veilig te ondernemen.

Wilt u meer weten over ons aanbod? Of gewoon eens van gedachten wisselen over uw plannen nu én na de ‘coronasluiting’? Neem gerust contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe producten en ontwikkelingen?

Volg ons op FacebookInstagram of LinkedIn, óf schrijf u middels het formulier onderaan de pagina in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest