Triennale

Sambonet - Design collectie

Triennale

Sambonet - Design collectie

Triennale

Sambonet bestek – Design collectie

Bestek Triennale is één van Sambonet’s iconische meesterwerken. De formele strengheid van het traditionele bestek is opnieuw geïnterpreteerd in het licht van het jaren ’70 ontwerp, wat resulteert in een verfijnd en functioneel bestek. Het brede blad, de grote ‘kop’ en dunne tanden dragen zijn perfect in verhouding. Het bestek heeft een ergonomische handgreep, per element ontworpen om in de positie van de hand te passen terwijl u aan tafel zit: recht in het mes, iets naar beneden in de lepel en omhoog in de vork.

Kleuren & Finishes

Het bestek Triennale wordt standaard geleverd in RVS. Het is tevens beschikbaar in een verzilverde uitvoering, of kan worden behandeld met een vaatwasmachinebestendige PVD coating in goud, koper, zwart of champagne.

Het bestek kan daarnaast naar wens worden bewerkt met een ‘Antique’ finish voor een mat, gesatineerd effect, of met de ‘Vintage’ finish, voor een verouderd, tinachtig effect.

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de collectie van Sambonet? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen met onze  ‘mobiele showroom’ bij u langs. Bent u op zoek naar een specifiek product? Bekijk dan hier de Sambonet productcatalogus

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest