1965

Sambonet - Modern collectie

1965

Sambonet - Modern collectie

1965

Sambonet bestek – Modern collectie

1965: Het jaar van Beatles classic “Help!”, de opkomende televisiecultuur en de vredesmarsen. 1965: Een ontwerp dat zich onderscheidt door een stilistisch contrast tussen verleden en heden: de platte voorkant van het handvat in dialoog met de zachte curves van de achterkant. De vriendelijke rondingen maken elk stuk gemakkelijk vast te houden, waardoor het bestek 1965, uit de Modern collectie van Sambonet,  uiterst functioneel is en perfect voor dagelijks gebruik.

Kleuren & Finishes

Het bestek 1965 wordt standaard geleverd in RVS. Het is tevens beschikbaar in een verzilverde uitvoering, of kan worden behandeld met een vaatwasmachinebestendige PVD coating in goud, koper, zwart of champagne.

Het bestek kan daarnaast naar wens worden bewerkt met een ‘Antique’ finish voor een mat, gesatineerd effect, of met de ‘Vintage’ finish, voor een verouderd, tinachtig effect.

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de collectie van Sambonet? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen met onze  ‘mobiele showroom’ bij u langs. Bent u op zoek naar een specifiek product? Bekijk dan hier de Sambonet productcatalogus

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest