Flexibele bar- of tafelschermen voor de horeca

Flexibele schermen voor optimale bezetting.

De anderhalvemeter regel is helaas voorlopig nog niet van tafel. Wilt u toch een hogere bezetting realiseren in uw hotel, vergaderzaal of restaurant? Dan kunt u hiervoor gebruik maken van een zogenoemd ‘kuchscherm’.

Mettre a Table levert (met gezonde tegenzin!) dit soort bar- of tafelschermen voor de horeca. De ‘Splitscreen’ is dankzij een eenvoudig klemsysteem flexibel toepasbaar. Bijvoorbeeld als bardivider, of scheiding tussen de tafels in. Maar ook voor bijvoorbeeld vergaderingen en conferenties in hotels.

Splitscreen – tafelschermen voor de horeca

De schermen worden uitgevoerd in 3 mm helder polycarbonaat*, met metalen klemmen. Het formaat van de schermen is 125 cm x 70 cm. Om het polycarbonaat te beschermen tegen krassen zijn er rubbers verwerkt in de klem. Deze rubbers zorgen ook voor een stevige montage van het scherm, wat belangrijk is voor de veiligheid bij het buiten gebruik. De klemmen zijn toepasbaar op tafels en bar bladen met een dikte van 0,5 tot en met 15 cm en diepte van 30 tot en met 110 cm.

Heeft u interesse in deze bar- en tafelschermen voor de horeca? Of in één van onze andere oplossingen? Neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Terug naar overzicht

* Afhankelijk van beschikbaarheid kan -om tijdig te kunnen leveren-  ook in acrylaat (plexi) worden geleverd.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest