The Tablet

Cookplay - Porselein collectie

The Tablet

Cookplay - Porselein collectie

The Tablet

Cookplay – Porselein collectie

Nieuw van Cookplay: The Tablet. “The Tables is my personal homage to Steve Jobs, a 25x20cm piece that becomes ductile and sinuous, drawing a landscape of dunes with its three bas-reliefs that accommodates each meal.” aldus ontwerpster Ana Roquero.

De collectie wordt aangevuld met de stijvolle Board superior, Plate superior, Platter superior en Saucer. The Pot, The Nest en The Ball zijn specifiek zijn ontworpen voor hun individuele functionele toepassingen: hoofdgerecht, garnering en sauzen. Met een perfectionistische en voortreffelijke aanpassing van het ontwerp aan de vorm van onze hand, form follows function. Maar het resultaat is even mooi als functioneel; een reeks artistieke objecten die zorgen voor magie en emotie. De nieuwe collectie The Tablet is unieke in uiterlijk en vormt een veelzijdige collectie, geschikt voor elk soort evenement.

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de porselein collectie van Cookplay? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of komen bij u langs met onze ‘mobiele showroom’. Bent u op zoek naar een specifiek item? Download hier de Cookplay productcatalogus

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest