Monika

Arthur Krupp - Bestek collectie

Monika

Arthur Krupp - Bestek collectie

Monika

Arthur Krupp – Bestek collectie

Arthur Krupp’s bestek Monika brengt stijl en verfijning in een tijdloze moderniteit. Een eenvoudige, maar stijlvolle, gestroomlijnde vorm van klasse. Standaard geleverd in 18/10 roestvrij staal en tevens beschikbaar in een verzilverde uitvoering.

Sambonet-Jungle
Sambonet-Jungle

Kleuren & afwerkingen
 

  • De “Vintage” finish zorgt door middel van een reeks van industriële processen, dat het materiaal een origineel “versleten” effect krigt.
  • PVD is een speciale coating die onder hoge druk op het RVS wordt aangebracht en het bestek geheel vaatwasmachinebestendig maakt en een lange levensduur garandeert. De coating kan worden uitgevoerd in zwart, koper, goud en champagne.
  • Met Vintage PVD worden de processen gecombineerd om door middel van textuur en kleur een origineel en persoonlijk bestek te creëren.
  • De “Antique” finish wordt door middel van een behandeling onder hoge druk gerealiseerd en levert een mat, gesatineerd effect op. Het levert een zachte, romantische uitstraling op.

Bestellen of advies?

Heeft u interesse in de producten van Arthur Krupp? We ontvangen u graag in onze showroom in Tilburg, of  komen met onze ‘mobiele showroom’ bij u langs. Zoekt u informatie over een specifiek Arthur Krupp product? Download dan de productcatalogus.

Plan een afspraak via ons contactformulier, of neem contact met ons op via info@mettre-a-table.com.

Mettre a Table is leverancier van de volgende merken:

Pin It on Pinterest